Vergelijk offertes van stucadoors uit jouw regio

Vul je postcode in en vergelijk geheel gratis offertes van top bedrijven uit jouw regio.
✓Dé beste prijs voor jouw stucadoor
✓Bespaar tot 40%
✓Landelijke dekking
✓100% Gratis!

  Aanmeldformulier stucadoor
  1. Midden-NederlandNoord-NederlandZuid-Nederland
  2. StucenDunpleisterSpachtelputzSpackspuiten
  3. Ik ben een starter< 2< 5> 5> 10
  4. EmailTelefonischWhatsApp

  Menu

  Almere, Nederland
  FBNP
  KVK 39098822
  BTW NL002002102B69
  500in3
  Sitemap
  XML
  Stucen is het egaal afwerken van muren en plafonds. Wanneer een muur of plafond niet meer recht is of gaten/oneffenheden bevat weer te egaliseren. Een stucadoor brengt een gipslaag aan en strijkt deze met zijn gereedschap glad.

  Dunpleister is een pleisterwerk dat wordt aangebracht in 1 of meerdere dunne lagen met een totale laagdikte van 0 tot 2 millimeter. Hierdoor is het uitermate geschikt voor nieuwbouwwoningen.

  Spackspuitwerk wordt veel gebruikt op de plafonds en soms ook op wanden van nieuwbouwwoningen. De pleisterlaag wordt gespoten zodat er een fijne of grove korrel ontstaat. Spack wordt met een spackspuitmachine aangebracht en afgewerkt door een spackspuiter. De standaard kleur van spackspuitwerk is wit.

  Airless spuiten is een verfspuitsysteem die bij uitstek geschikt is voor grote oppervlakken waar zowel snelheid en kwaliteit een belangrijke vereiste is. Verf wordt onder hoge druk door een mondstuk geduwd waardoor de deeltjes in kleine druppeltjes worden verneveld en zo de verf aan het oppervlak bindt.